Görüş Bildir
Cildin Akneye Ne Kadar Meyilli?
Cilt bakımı konusunda ne kadar bilgilisin? Kendi cildine gereken özeni gösteriyor musun? İşte bu testte vereceğin cevaplara göre cildinin akneye meyilli olup olmadığını söylüyoruz! 👇
Reklam
Selülit Problemini Çözmek İçin Deneyebileceğiniz 10 Yol
etiket
Kalça ve uyruk bölgesinde yer alan selülitler çukur ve tümsekli görünüme neden olan bir bağ dokusu hastalığıdır. Bu problem görünüm olarak pek hoş görünmediği için nasıl geçeceği konusunda merak ediyorsanız sizin için bir içerik hazırladık!
Cildin Yaza Ne Kadar Hazır?
etiket
Yaz gelirken herkesi bir hazırlanma telaşı sarıyor. Yazın hazırlıklarının başında cilt hazırlığı da geliyor. Peki senin cildin yaza hazır mı?
Reklam
Reklam
Cilt Bakım Rutinindeki Yanlış Ne?
etiket
Cildimiz de en az bizim kadar eşsiz ve özeldir. Her cildin ihtiyacı olan bakım farklıdır ve cildinin neye ihtiyacı olduğunu en iyi yine kendin bilirsin. Testimiz, cilt bakım rutinindeki yanlışın ne olduğunu söyleyecek.Başlıyoruz!
Kozmetik Dolabınız Ne Kadar Tehlikeli?
etiket
Hepimiz kişisel bakım ürünlerini ve/veya kozmetik ürünlerini daha iyi görünmek, kokmak ve hissetmek için kullanırız. Ne yazık ki, çoğu sağlığımız konusunda tehdit oluşturuyor. Sağlıklı seçimler yapmak isteseniz bile, nasıl yapacağınızı bilemeyebilirsiniz. Diş macununuzda, sabununuzda veya rujunuzda gerçekte ne olduğunu bilmek zor olabilir. Umarım hazırladığım yazı sizlere yardımcı olacaktır.
Reklam
Seni Çok Şımartacak Bir Şey Öneriyoruz!
etiket
Son zamanlarda şımarmak istiyorsan ama bunun için aklına bir şey gelmiyorsa, bu test tam sana göre. Testimizin sonunda seni şımartacak ve iyi hissettirecek küçük bir sürpriz olacak.Şımarmayı ve şımartılmayı kim sevmez ki!
Reklam
Stres Gençlik ve Güzelliğimizi Nasıl Etkiler?
etiket
Deri yaşlanması, genlerle programlanmış fizyolojik bir süreçtir. Zamanın akıp gitmesi kronolojik (içsel) yaşlanma, buna bağlı olarak vücudumuzda oluşan harabiyet ise biyolojik yaşlanma olarak ifade edilir.Yaşlanma sürecinin seyri her bireye göre değişiklikler gösterir. Peki, insanlar neden farklı oranlarda yaşlanırlar? Neden bazıları yaşlanınca da zeki ve enerjik olmaya devam ederken, bazıları daha genç olmasına rağmen hasta, bitkin ve dikkati dağınık olur? Bunu tamamen genetik faktörler mi belirler?
Reklam