Görüş Bildir
Farklı Bir Ülkeden Çıkmış Grubu Bulabilecek misin?
Dünya genelinde birçok farklı ülkeden çıkmış müzik grupları, farklı tarzları ve performanslarıyla tanınmaya devam ediyor. Adlarını sıraladığımız bu müzik gruplarının bir tanesi diğerlerinden farklı bir ülkeden çıkmış. Hazır mısın?
Reklam
Aziz Sancar Kimdir, Kaç Yaşında, Eğitimi Ne? Nobel Ödülü Sahibi Aziz Sancar'ın Hayatı ve Kariyeri
Nobel Ödüllü Türk profesör Aziz Sancar, sık sık gündeme gelen isimlerden biri. DNA onarımı, kanser tedavisi, hücre yenilenmesi gibi alanlarda pek çok çalışmaya imza atan Sancar, Nobel Ödülü kazan ilk Türk bilim insanı olarak tarihe geçti. Başarıları ve azmiyle dünyadaki tüm gençlere örnek olan bilim insanın kariyeri ve hayatı ise pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Aziz Sancar kimdir, kaç yaşında, eğitimi ne? İşte Nobel Ödül'ü sahibi Aziz Sancar'ın hayatı ve kariyeriyle ilgili merak edilenler.
Reklam
Reklam
NASA, Tarihinde İlk Kez UFO'lara Dair Açıklama Yaptı! Peki Uzaylılar Gerçekten Atmosferimizde Dolaşıyor mu?
etiket
Özellikle ABD'de sürekli heyecan yaratan ve halk arasında sık sık birçok hikayeye konu olan UFO'lar, yıllar içinde bilim dünyasında da kendine yer bulmuştu. Uzay deyince ilk akla gelen kurum olan NASA ise bu konuda tarihteki ilk bilimsel araştırmayı sonunda bizlerle paylaştı. Dün düzenlenen panelde Pentagon ve NASA yetkileri ilginç görseller ve bulguları gözler önüne serdi. İşte detaylar! 👇
NASA'nın UFO Açıklamasının Ardından Tarihte İlk Kez Uzaylıların Türkiye'de Görülmesi Gündem Oldu
ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) dün akşam ilk kez “belirsiz ve tanımlanamayan cisimler” olarak adlandırılan UFO'ları kabul etti. UFO'lar ile ilgili paylaşılan ilk görüntülerin ardından gündeme yerleşen NASA'nın açıklaması tarihçiler arasında tartışma yarattı. Emrah Safa Gürkan tarihte görülen ilk UFO'nun Türkiye'de olduğunu gösteren belgelere dikkat çekti.
Reklam
Reklam
Filizlenmiş Patates Yenir mi? Zararları Nelerdir?
Dünya çapında popüler bir temel gıda olan patates, çoğu yemeğimizin başrolüdür. Sürekli ihtiyaç duyulan bu gıda genellikle bol bol alınıp kilerlerimizde yerlerini alırlar. Fakat, filizlenmeye başladığı zaman ne yapacağınızı biliyor musunuz? İşte filizlenmiş patatesler ile ilgili kafamıza takılan sorulara bakalım.
Neden Hayatımızdaki Her Şeyi Kötüye Yormaya Yatkın Oluruz?
Pesimist ön yargı, olumsuz sonuçları tahmin etme veya olası en kötü senaryoları bekleme eğilimi ile karakterize edilen bilişsel bir ön yargıdır. Aynı şekilde, olumsuz bilgi veya deneyimleri vurgulama ve bunlara daha fazla ağırlık verme eğiliminde olan bir bakış açısından kaynaklanır. Bu içerikte sizlere pesimist ön yargıyı tanımlayacak ve insanların doğaları gereği yaşadıkları olayları neden kötümser bir şekilde yorumlamaya yatkın olduğu hakkında bilgi vereceğiz.
Histrionik Kişilik Bozukluğu Nedir? Belirtileri ve Tedavi Yöntemleri Nasıldır?
Histrionik kişilik bozukluğu duygusal ifade, dikkat çekme arzusu ve dramatik davranışlarla karakterize edilen bir kişilik bozukluğudur. Dolayısıyla bu bozukluğa sahip olan insanlar, çevrelerindeki insanların ilgisini çekmek ve merkezde olmak için sürekli olarak çaba gösterirler. Bu içerikte sizlere histrionik kişilik bozukluğunun ne olduğunu, belirtilerini ve nasıl tedavi edilebileceği hakkında bilgi vereceğiz...
Çalışırken Müzik Dinlemenin Faydaları ve Dezavantajları Nelerdir? Çalışırken Müzik Dinlemenin Etkileri Neler?
Çalışırken bazen bulunduğumuz ortamdan zihinsel olarak kurtulmanın bize iyi geleceğini düşünüyoruz. Aramızda odaklanmak ve üretkenliğin artmasını müziğe bağlayanlar mutlaka vardır. İş hayatımıza ve rutinimizde müzik dinlemenin yararı ve zararı vardır. İş dahil her alanımıza dahil ettiğimiz müziğin çalışırken nasıl bir etki yarattığına bakalım.
Reklam